Een veelzijdige bakmix die de deur opent naar een wereld van glutenvrij bakken. Perfect voor iedereen die van heerlijk, gezond en glutenvrij eten houdt.
Op voorraad
SKU
SKU1281
Eenvoudige bereiding
Geschikt voor diabetici
Healthy lifestyle!
Voor 22:00 besteld is morgen in huis
Let op: Wees er snel bij!
Of je nu muffins, taarten of brood bakt, deze vezelrijke bakmix van Sukrin is allergievriendelijk en perfect voor al je bakbehoeften.
Glutenvrij genieten met Sukrin
Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.
Gezond eten, zonder compromis
Bij Protislank bieden we een koolhydraatarm dieet dat niet inlevert op smaak. Onze producten met weinig koolhydraten zijn zorgvuldig samengesteld zodat je kunt genieten zonder calorieën te tellen. Ervaar het zelf en proef het verschil.
Beschrijving: bakmix (met zoetstoffen)
Inhoud afzonderlijk product: 340 gram
Inhoud bereid product: ±760 gram
Portiegrootte: 1/10 cake = 1 portie
Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking
Bewaaradvies: koel en droog bewaren
Voedingswaarden
Voedingswaarden
Met toevoegingen*
Zonder toevoegingen*
Per 100 gram
Per portie (76 g)
Per 100 gram
Per portie (76 g)
Energie (kJ)
1.042
792
656
499
Energie (kcal)
249
189
157
119
Vetten (g)
16
12
2,3
2,0
-wv. verzadigd (g)
2,1
1,6
0,0
0,0
Koolhydraten (g)
26
20
42
32
-wv. suikers (g)
0,4
0,3
0,6
0,4
-wv. polyolen (g)
17**
13**
28**
21**
Vezels (g)
7,3
5,5
12
9,0
Eiwitten (g)
9,9
7,5
11
8,0
Zout (g)
1,30
0,99
2,15
2,00
*Zonder 100 mL olie en 4 eieren **7,0 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten.
1. Verwarm de oven voor op 175°C. 2. Schenk de inhoud van de verpakking in een kom en voeg hier 4 eieren, 150 ml water en 100 ml olie aan toe 3. Klop het beslag tot een gladde mix en voeg tussentijds eventueel een aroma aan de mix toe. 5. Schenk de mix in een een ingevette en bekleed metalen of siliconen vorm naar keuze. 6 .Bak de cakemix gedurende 35 minuten op 175°C. Let op: de baktijd kan per oven verschillen. Prik daarom altijd eerst met een houten stokje in de cake voordat je deze uit de oven haalt. Indien de cake aan het stokje blijft kleven, bak de cake dan langer af totdat de mix niet meer aan het stokje blijft kleven.