Sukrin bakmix

Per stuk (doosje)
Vanaf Fase 1
Een veelzijdige bakmix die de deur opent naar een wereld van glutenvrij bakken. Perfect voor iedereen die van heerlijk, gezond en glutenvrij eten houdt.
  • Glutenvrij
  • |
  • Geschikt voor diverse recepten
  • |
  • Vezelrijk
  • |
7,95
Op voorraad
Totaal: 7,95 Je bespaart:
Eenvoudige bereiding
Geschikt voor diabetici
Healthy lifestyle!
Voor 22:00 besteld is morgen in huis Let op: Wees er snel bij! Nog 8 beschikbaar
Gratis verzending vanaf €50,-
Achteraf betalen met Klarna

Of je nu muffins, taarten of brood bakt, deze vezelrijke bakmix van Sukrin is allergievriendelijk en perfect voor al je bakbehoeften.

Glutenvrij genieten met Sukrin

Met de Sukrin producten wordt glutenvrij eten een feestje. Of je nu zin hebt in een smeuïge cake, knapperige koekjes of vers glutenvrij brood, met Sukrin is glutenvrij bakken eenvoudiger dan ooit. Geniet van de authentieke smaken en texturen zonder concessies te doen aan je dieetwensen.

Gezond eten, zonder compromis

Bij Protislank bieden we een koolhydraatarm dieet dat niet inlevert op smaak. Onze producten met weinig koolhydraten zijn zorgvuldig samengesteld zodat je kunt genieten zonder calorieën te tellen. Ervaar het zelf en proef het verschil.

  • Beschrijving: bakmix (met zoetstoffen)
  • Inhoud afzonderlijk product: 340 gram
  • Inhoud bereid product: ±760 gram
  • Portiegrootte: 1/10 cake = 1 portie
  • Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking
  • Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Voedingswaarden

Voedingswaarden
Met toevoegingen* Zonder toevoegingen*
Per 100
gram
Per portie
(76 g)
Per 100
gram
Per portie
(76 g)
Energie (kJ) 1.042 792 656 499
Energie (kcal) 249 189 157 119
Vetten (g) 16 12 2,3 2,0
-wv. verzadigd (g) 2,1 1,6 0,0 0,0
Koolhydraten (g) 26 20 42 32
-wv. suikers (g) 0,4 0,3 0,6 0,4
-wv. polyolen (g) 17** 13** 28** 21**
Vezels (g) 7,3 5,5 12 9,0
Eiwitten (g) 9,9 7,5 11 8,0
Zout (g) 1,30 0,99 2,15 2,00
*Zonder 100 mL olie en 4 eieren
**7,0 gram netto koolhydraten per portie. Klik hier om meer te weten te komen over netto koolhydraten.